ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Χτυπάει" Αλάμπα

Bayern's David Alaba celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's David Alaba celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπαρτσελόνα αναζητά μία έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Νταβίντ Αλάμπα να έχει έρθει στο προσκήνιο για τους "μπλαουγκράνα", όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo".

Εκτός από την υπόθεση του Νεϊμάρ που παραμένει στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, οι διοικούντες την ισπανική ομάδα κινούνται και για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος θα κοντράρει τον Τζόρντι Άλμπα που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Ο πρώτος στόχος των "μπλαουγκράνα" ήταν ο νεαρός Ζούνιορ Φίρπο της Μπέτις, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας ζητάει περισσότερα από 25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Ένα ποσό που θεωρείται υπερβολικά μεγάλο για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή με μικρή εμπειρία στο επίπεδο της La Liga.

Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός απέκτησε μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ, ύστερα από την απόκτηση του Λούκα Ερναντέζ από την Μπάγερν αντί 80.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 27χρονος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν σκοπεύει να συζητήσει την ανανέωσή του, ενώ κι απ' την Μπάγερν δεν είναι αρνητικοί σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή.

Βέβαια, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά προκειμένου να συναινέσουν στην παραχώρησή του. Ο Αλάμπα έχει 29 γκολ και 46 ασίστ σε 344 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, ενώ παράλληλα είναι 69 φορές με την Αυστρία, έχοντας σημειώσει και 13 τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 100.000.000 ευρώ και η νέα λίστα με 6 παίκτες για Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ