ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Χάνει και τον Ουμτιτί ο Βαλβέρδε

France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν εγκαταλείπουν την Μπαρτσελόνα στην εκκίνηση της φετινής σεζόν, με τελευταίο να είναι αυτό του Σαμουέλ Ουμτιτί που τίθεται νοκ-άουτ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Δεν έφτανε στον Ερνέστο Βαλβέρδε το γεγονός πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λιονέλ Μέσι ούτε στον αγώνα με την Βαλένθια, ήρθε και η είδηση του τραυματισμού του Σαμουέλ Ουμτιτί για να κάνει τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αισθάνεται ακόμα πιο άβολα στον πάγκο.

Ο Γάλλος στόπερ δεν αγωνίστηκε στα ματς που έδωσε η Γαλλία απέναντι σε Ανδόρα και Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2020 λόγω "χτυπήματος στο δεξί πόδι", με τους γιατρούς των τρικολόρ να τον αφήνουν να επιστρέψει πρόωρα στην Βαρκελώνη και εκεί να διαπιστώνεται πως ο τραυματισμός του μόνο επιπόλαιος δεν ήταν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ουμτιτί έχει χτυπήσει στο δεύτερο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα μεταξύ πέντε με έξι εβδομάδων.

Σημειώνεται πως ο Ουμτιτί δεν έχει αγωνιστεί φέτος στην La Liga στα τρία ματς που έχει δώσει η Μπάρτσα με Μπιλμπάο, Μπέτις και Οσασούνα, με τους Πικέ και Λανγκλέ να καλούνται να βγάλουν εκείνοι τα κάστανα από τη φωτιά συνθέτοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ούτε με Ντόρτμουντ ο Μέσι
Μπαρτσελόνα: Πρωτοσέλιδη "βόμβα" για Εμπαπέ αντί Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ