ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Βολές Ντε Μπουρ για Βαλβέρδε

Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Βαλβέρδε (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον λάθος τρόπο που χρησιμοποιεί τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ μίλησε ο Φρανκ Ντε Μπουρ, χαρακτηρίζοντας ακατανόητες τις επιλογές του "Τσινγκούρι".

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μπαρτσελόνα ξόδεψε 75 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ. Ο 22χρονος μέσος έκανε εκπληκτικά πράγματα την περσινή σεζόν με τον Αίαντα αλλά και την Εθνική Ολλανδίας και πήγε στην Βαρκελώνη για να αποτελέσει το μέλλον της ομάδας.

Μέχρι στιγμής όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για τον Ολλανδό, καθώς στα τρία πρώτα παιχνίδια της Primera Division, δείχνει μπερδεμένος με τον ρόλο που του έχει δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ και οι "μπλαουγκράνα" δυσκολεύονται στο φετινό ξεκίνημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αποδίδει και να μην θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που θαυμάζαμε μέχρι πριν λίγους μήνες.

Έτσι, ο Φρανκ Ντε Μπουρ πήρε θέση και υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, κατακρίνοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις επιλογές του και για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

" Είδα το τελευταίο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και ο Ντε Γιόνγκ έπαιζε συνεχώς σε λάθος θέση. Έπαιζε σχεδόν σαν εξτρέμ. Αυτή δεν είναι η θέση του. Πρέπει να παίζει στον χώρο του κέντρου για να ελέγχει το παιχνίδι."

Στην συνέχεια χαρακτήρισε ακατανόητη την συγκεκριμένη επιλογή ενώ μίλησε και για τον Σέρχιο Μπούσκετς, τονίζοντας πως μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία, όμως μπορεί ακόμη να προσφέρει.

" Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει ο Βαλβέρδε μαζί του. Ο Μπούσκετς μεγαλώνει αλλά μπορεί ακόμα να προσφέρει και να παίζει βασικός".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Mπαρτσελόνα: Μένει ελεύθερος όποτε το θελήσει ο Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ