ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Βλέπει στον Έρικ Γκαρθία τον νέο Πικέ

Manchester City's Eric Garcia during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sheffield United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Eric Garcia during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sheffield United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μπαρτσελόνα βλέπει στο πρόσωπο του 19χρονου αμυντικού της Σίτι, Έρικ Γκαρθία, τον νέο Ζεράρ Πικέ και κινείται για την απόκτηση του.

Ο Ζεράρ Πικέ είναι 33 ετών και η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του με το βλέμμα στο μέλλον.

Οι μπλαουγκράνα εξετάζουν σύμφωνα με τη Sport την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρθία, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους πολίτες - διαβάστε τη συνέντευξη του Αριστοτέλη Σχίζα που εργάζεται στην αγγλική ομάδα στο Sport24.gr - το καλοκαίρι του 2021.

Άλλωστε ο Έρικ Γκαρθία ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και την περίφημη Μασία. Θυμίζει την περίπτωση του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος κι αυτός είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών των μπλαουγκράνα, πήγε στην έτερη μεγάλη ομάδα του Μάντσεστερ - τη Γιουνάιτεντ - κι επέστρεψε σε ηλικία 21 ετών.

Ατζέντης του 19χρονου Καταλανού είναι ο πρώην παίκτης της Μπάρτσα, Ιβάν ντε λα Πένια. Σε κάθε περίπτωση στις τάξεις της ομάδας από τη Βαρκελώνη δεν υπάρχει πανικός και θεωρείται ότι ο Έρικ Γκαρθία θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καθησυχασμός για Μέσι
Ένας Έλληνας στη Μάντσεστερ Σίτι

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ