ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα Β': Πήρε Μανάι και έβαλε ρήτρα 50 εκατ. ευρώ

Scotland's Scott McKenna, right, and Albania's Rei Manaj fight for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Albania and Scotland at Loro Borici stadium, in Shkoder, northern Albania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Hektor Pustina)
Scotland's Scott McKenna, right, and Albania's Rei Manaj fight for the ball during the UEFA Nations League soccer match between Albania and Scotland at Loro Borici stadium, in Shkoder, northern Albania, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo/Hektor Pustina) AP

Η δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Αλβανού διεθνή επιθετικού, Ρέι Μανάι από την Αλμπαθέτε, στον οποίο έβαλε και ρήτρα ύψους 50.000.000 ευρώ.

Στην Μπαρτσελόνα Β' θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρέι Μανάι. Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Αλβανού επιθετικού από την Αλμπαθέτε αντί 700.000 ευρώ, ενώ άλλα 2.000.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μανάι, που είχε ακουστεί τον Δεκέμβριο του 2015 για τον Παναθηναϊκό, θεωρείτο σπουδαίο ταλέντο όταν αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ίντερ, αλλά η εξέλιξή του δεν ήταν ανάλογη. Παρ' όλα αυτά, οι Καταλανοί πιστεύουν στις δυνατότητές του και γι' αυτό το λόγο του προσέφεραν συμβόλαιο μέχρι το 2023, στο οποίο τοποθετήθηκε και ρήτρα ύψους 50.000.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, ο 22χρονος φορ είχε τρία γκολ σε 11 συμμετοχές στη Segunda Divison και το Copa de Rey με τη φανέλα της Αλμπαθέτε, ενώ είναι και εννιά φορές διεθνής με την Αλβανία. Κατά το παρελθόν, εκτός από την Αλμπαθέτε και την Ίντερ, έχει αγωνιστεί στις Πίζα, Πεσκάρα, Κρεμονέζε και Γρανάδα.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ