ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τρεις παίκτες της ανοίγουν το δρόμο για να κλείσει τον Λαουτάρο

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Jan. 26, 2020. (Fabio Ferrari/Lapresse via AP)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Jan. 26, 2020. (Fabio Ferrari/Lapresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες συνιστά προτεραιότητα για Μπαρτσελόνα και στο deal με την Ίντερ είναι πλέον πολύ πιθανό να εμπλακούν και παίκτες των μπλαουγκράνα που αρέσουν στους Μιλανέζους.

Τα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν παγώσει ελέω του κορονοϊού που απειλεί την παγκόσμια υγεία, παρόλα αυτά οι άνθρωποι των ομάδων οφείλουν να προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα έχοντας την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό από τώρα οι ζωές όλων θα επιστρέψουν στην ομαλότητα και στην κανονικότητα.

Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, με τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία να υποστηρίζουν πως όλο το βάρος των ανθρώπων των πρωταθλητών Ισπανίας όσον αφορά στα μεταγραφικά, έχει πέσει πάνω σε έναν και μόνο παίκτη: τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο λόγος φυσικά για τον κανονιέρη της Ίντερ, με την προσεχή μεταγραφική περίοδο να αναμένεται να έχει πολλές ανταλλαγές και λιγότερα χρήματα να διακινούνται σε αυτήν, γεγονός που κάνει τους Καταλανούς αλλά και τους νερατζούρι στους οποίους ανήκει ο παίκτης να σκέφτονται τρόπους για να πραγματοποιηθεί ένα συμφέρον deal για όλες τις πλευρές.

Μπαρτσελόνα: Τρεις παίκτες της ανοίγουν το δρόμο για να κλείσει τον Λαουτάρο

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό ρεπορτάζ της καταλανικής "Sport" (φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της τον Αργεντινό επιθετικό) μπορεί να μπουν μέχρι και τρεις παίκτες στη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ για τη μετακίνηση του παίκτη από το Μιλάνο στην Βαρκελώνη, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να ζητάει χρόνο για να αποφασίσει ποιους θα επιλέξει.

Όλα δείχνουν - σύμφωνα με το δημοσίευμα- πως ο Αρτούρο Βιδάλ έχει "κλειδώσει" τη θέση του στη λίστα των παικτών που θα πάνε ως αντάλλαγμα στην Ίντερ για τον Λαουτάρο, ενώ οι Ουμτιτί, Ράκιτιτς και Ζούνιορ Φίρπο είναι υποψήφιοι για να αλλάξουν φανέλα, πόλη και χώρα.

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Ίντερ θα ήθελε πολύ να μπει στο πακέτο της συμφωνίας και ο Αρτούρ, με την "Μπάρτσα" να έχει ξεκαθαρίσει πάντως πως δεν έχει διάθεση να τον αποχωριστεί ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή.

Μπαρτσελόνα: Τρεις παίκτες της ανοίγουν το δρόμο για να κλείσει τον Λαουτάρο

Την ίδια ώρα, η έτερη μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, η "Mundo Deportivo", αποκαλύπτει τους δύο παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα αν φύγουν οι Βιδάλ και Ράκιτιτς και δημιουργηθεί κενό στη μεσαία γραμμή.

Ο ένας είναι ο Τανγκουί Εντομπελέ της Τότεναμ και ο άλλος ο Φαμπιάν Ρουίθ της Νάπολι, με την αξίωση ωστόσο των παρτενοπέι για 100.000.000 ευρώ να κάνει απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη απόκτησής του 23χρονου Ισπανού μέσου από την ομάδα του ιταλικού Νότου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ