ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τρεις παίκτες συν 100.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ

PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νεϊμάρ όλα δείχνουν πως θ' αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και στη Βραζιλία αναπτύσσουν σενάρια επιστροφής του σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα.

Το Globoesporte, το πιο μεγάλο σε αναγνωσιμότητα Μέσο στη Βραζιλία, παρουσιάζει σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ανταλλαγμάτων.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του "Νέι", ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζοζέπ Μπαρτομέου συζητάει με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή τις λεπτομέρειες για να επιστρέψει ο Νεϊμάρ στην Καταλονία.

Η ουσία βέβαια στο όλο θέμα είναι τι θα προσφέρει η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πειστεί να τον πουλήσει. Πάνω σε αυτό το κομμάτι, λοιπόν, οι Βραζιλιάνοι σημειώνουν ότι οι "μπλαουγκράνα" είναι διατεθειμένοι να δώσουν 100.000.000 ευρώ και τρεις ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα.

Η τριάδα αυτή απαρτίζεται από τους: Ουμτιτί, Ντεμπελέ και Ράκιτιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι Ουμτιτί και Ράκιτιτς, πράγματι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ