ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τόσο κακό ξεκίνημα έχει να κάνει από το 1994

Barcelona's Lionel Messi plays during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Barcelona's Lionel Messi plays during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις επτά βαθμούς και έχει να κάνει τόσο κακό ξεκίνημα από τη σεζόν 1994-95.

Κακή για μια ακόμη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν η Μπαρτσελόνα. Ηττήθηκε δίκαια από την εξαιρετική Γρανάδα με 2-0, σε ένα ματς που επέστρεψε ο Λιονέλ Μέσι, με τους Καταλανούς να παρουσιάζονται ασύνδετοι, άνευροι και χωρίς σχέδιο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν κρύφτηκε και ανέλαβε τις ευθύνες τους, λέγοντας πως και ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του εκτός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα έχασε 1-0 από τη Μπιλμπάο στην πρεμιέρα, έφερε 2-2 με την Οσασούνα και χθες βράδυ (21/9) ηττήθηκε και από τη Γρανάδα που έπιασε κορυφή. Συγκομιδή μόλις επτά βαθμών για τους μπλαουγκράνα...

Το φετινό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα είναι το χειρότερο της σύγχρονης ιστορίας της. Μάλιστα, γύρισε 25 χρόνια πίσω, όταν την σεζόν 1994-95 μετρούσε πάλι επτά βαθμους στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και εντέλει τερμάτισε τέταρτη στη La Liga, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, Λα Κορούνια και Μπέτις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ