ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το λίφτινγκ της Παρί ανοίγει το δρόμο για Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ετοιμάζεται για λίφτινγκ και είναι έτοιμη για πρώτη φορά να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του Νεϊμάρ με τις συνθήκες για την Μπαρτσελόνα να είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ.

Η Μπαρτσελόνα ξανά για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος δεν έφυγε ποτέ από το μπλαουγκράνα στόχαστρο, η ομάδα της Βαρκελώνης ωστόσο αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μπλέξει σε... σίριαλ όπως το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και σίγουρα πιο ευνοϊκές για την Μπάρτσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport η Παρί Σεν-Ζερμέν δείχνει για πρώτη φορά ανοικτή σε διαπραγμάτευση και μάλιστα ίσως προσπαθεί με τον τρόπο της να εκκινήσει αυτή τις συνομιλίες.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ετοιμάζει ολικό λίφτινγκ. Ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, έχει πάρει το "ναι" από τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί για να διώξει τη... μισή ομάδα (Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα, Μενιέ, Κουρζαουί, Αουσίς, Σούπο-Μότιν, Κουασί θ' αποτελέσουν παρελθόν, ενώ Ικάρντι και Σέρχιο Ρίκο θα επιστρέψουν από το δανεισμό).

Οι Παριζιάνοι βλέπουν στο πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ τον ηγέτη της επόμενης ημέρας κι αυτό σημαίνει ότι ο "Νέι" περισσεύει.

Φυσιολογική είναι επίσης η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να εμπλέξει στο deal επιστροφής του Βραζιλιάνου τον Γκριεζμάν - ο οποίος δεν θα ήταν αντίθετος να επιστρέψει στην πατρίδα του - προκειμένου να γίνει πιο εφικτό το deal.

Σύμφωνα με το καταλανικό ρεπορτάζ η επιστροφή του Νεϊμάρ στην ομάδα της Βαρκελώνης γίνεται ακόμη πιο πιθανή, καθώς το έδαφος μοιάζει πιο πρόσφορο από ποτέ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ