ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το κολακευτικό μήνυμα του Σουάρες για Βιδάλ

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates with his teammate Arturo Vidal during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates with his teammate Arturo Vidal during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and FC Barcelona at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Αρτούρο Βιδάλ είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα και πέταξε για Ιταλία ώστε να βάλει την υπογραφη του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ, με τον Λουίς Σουάρες να τον αποχαιρετάει μέσω μίας ξεχωριστής ανάρτητής στο Instagram.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αρτούρο Βιδάλ, από το 2007 και μετά που πήρε την απόφαση να αφήσει την πατρίδα του και την Κόλο Κόλο, συνεχίζεται. Έτσι, μετά από τις Λεβερκούζεν, Γιουβέντους, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, ο Χιλιανός διεθνής μέσος είναι έτοιμος για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του, με την Ίντερ να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να αναμένεται να επικυρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών για δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να τον αφήσει να φύγει χωρίς να πάρει αποζημίωση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η παρουσία του στο "Καμπ Νόου" πέρασε απαρατήρητη. Τουναντίον. Πολλοί ήταν εκείνοι που στενοχωρήθηκαν με τη φυγή του, με τον Λιονέλ Μέσι να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που γνώρισε προσωπικά τον Βιδάλ και τη σκυτάλη να παίρνει ο Λουίς Σουάρες μέσω δικής του ανάρτησης στο Instagram.

"Το να σε έχω αντίπαλο ήταν κάτι το ανυπόφορο για μένα από τότε που ήσουν δυνατός αλλά ως συμπαίκτης ήσουν ακόμα πιο δυνατός. Ήταν ευχαρίστηση να παίξω μαζί σου, θα ξαναειδωθούμε. Ευχές για τη νέα περιπέτειά σου", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ουρουγουανού επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσι σε Βιδάλ: "Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα προσωπικά"
Ίντερ: Στο Μιλάνο ο Βιδάλ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ