ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το "δεν πρέπει να τραυματιστώ" του Μέσι στον γυμναστή

Barcelona's Lionel Messi walks off the pitch to get treatment after getting hurt during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi walks off the pitch to get treatment after getting hurt during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι ένιωσε ενοχλήσεις στο 30ό λεπτό του ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ και αντιμετώπισε με μεγάλη αγωνία τον τραυματισμό του. "Δεν πρέπει να τραυματιστώ" έλεγε ο Αργεντινός στον γυμναστή των μπλαουγκράνα. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 τη Βιγιαρεάλ για την έκτη αγωνιστική της ισπανικής Liga και ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε για πρώτη φορά στην μπλαουγκράνα αρχική ενδεκάδα.

Πρόλαβε κι έδωσε την ασίστ στον Αντουάν Γκριεζμάν για ν' ανοίξει αυτός το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του ματς, αλλά στο 30ό λεπτό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Αργεντινός έβγαλε το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε και πέρασε τον Ουσμάν Ντεμπελέ με την έναρξη του δευτέρου.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με ιδιαίτερη αγωνία τον τραυματισμό του, όπως αποκάλυψε η παρακάμερα του ματς. "Δεν πρέπει να τραυματιστώ, δεν πρέπει να τραυματιστώ", έλεγε ο πούλγκα απευθυνόμενος στον γυμναστή της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο τραυματισμός του, ωστόσο, δεν ήταν σοβαρός. Ο 32χρονος Αργεντινός ο οποίος είχε τραυματιστεί στην πρώτη του προπόνηση κατά την επιστροφή από το Copa America 2019 θα λείψει μόνο από το εκτός έδρας ματς με τη Χετάφε (28/9, 17:15). Δείτε το video με το "no me puedo romper (δεν πρέπει να τραυματιστώ)" του Μέσι:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ