ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Πιάνιτς

Juventus' Miralem Pjanic celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Miralem Pjanic celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς είναι θετικός στον κορονοϊό. Η υγεία του Βόσνιου μέσου είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μαστίζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, όπως έκαναν γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή τους οι μπλαουγκράνα.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος είναι αλλά στην υγεία του, ενώ παραμένει σε καραντίνα ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις,

Έτσι, ο Πιάνιτς θα καθυστερήσει να μεταβεί στη Βαρκελώνη για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, καθώς για 15 μέρες δεν του επιτρέπονται τα ταξίδια.

Ο Βόσνιος μέσος αποκτήθηκε από τους Καταλανούς τον Ιούνιο με τη Γιουβέντους να καρπώνεται το ποσό των 60.000.000 ευρώ , με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ