ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Γκαρθία από τη Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει από αυτό το καλοκαίρι τον 19χρονο αμυντικό, Έρικ Γκαρθία, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μασία και τα τμήματα υποδομής των μπλαουγκράνα.

Ο Ζεράρ Πικέ είναι 33 ετών και η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του με το βλέμμα στο μέλλον. Οι μπλαουγκράνα ήδη εξέταζαν τους τελευταίους μήνες την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρθία.

Το συμβόλαιο του Καταλανού με την αγγλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, αλλά η Μπάρτσα δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της Sport το Σάββατο (4/7) η ομάδα της Βαρκελώνης ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Γκαρθία προκειμένου να τον κάνει δικό της άμεσα.

Ο 19χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και την περίφημη Μασία. Ατζέντης του είναι ο πρώην παίκτης της Μπάρτσα, Ιβάν ντε λα Πένια. Πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι ο προπονητής των πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, τον πιστεύει.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 8 ματς στην Premier League, σε 3 στο League Cup, σε 1 στο FA Cup και σε 1 στο Champions League (έπαιξε σε 2 με την Κ19 στο Youth League). Μάλιστα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης (4-0) επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ για την 32η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ