ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Τεράστια πρόταση από Κίνα για τον Μάλκομ

FC Barcelona's Malcom celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Cultural Leonesa at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 5, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Malcom celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Cultural Leonesa at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 5, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί μία μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας για την παραχώρηση του Μάλκομ με την απάντηση των Καταλανών να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έδωσε μάχη με τη Ρόμα για να τον αποκτήσει από την Μπορντό. Ο Μάλκομ έγινε τελικά κάτοικος Βαρκελώνης με την Μπάρτσα να βγάζει από τα ταμία της 40 εκατομμύρια ευρώ.

Έξι μήνες μετά η ομάδα του Βαλβέρδε βρίσκεται σε δίλημμα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα της Κίνας ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο. Αν την αποδεχτεί γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα έχει κέρδος 25 εκατομμυρίων για έναν παίκτη ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ρόλο στο ροτέσιον του Βαλβέρδε.

Ο Βραζιλιάνος μετρά μόλις 296 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό. Το τι θα γίνει τελικά είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς αφού ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά των Καταλανών για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ