ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τελική πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ

PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Oι διοικούντες την Μπαρτσελόνα αναμένεται εντός της ημέρας να έχουν συνάντηση με τους αντίστοιχους της Παρί Σεν Ζερμέν, καταθέτοντας την τελική πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Ποια είναι τα δύο επικρατέστερα σενάρια.

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή (27/08) ημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης του Νεϊμάρ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας " Sport", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θα έχουν το μεσημέρι της Τρίτης συνάντηση με τους αντίστοιχους της Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να τους καταθέσουν την τελική πρόταση για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσουν δύο διαφορετικά σενάρια. Το πρώτο θέλει την "Μπάρτσα" να προσφέρει έως και 170.000.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα, με την προϋπόθεση πως το παραπάνω ποσό θα αποπληρωθεί σε βάθος διετίας, δίχως, παράλληλα, να προσφέρει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Η εναλλακτική πρόταση είναι 100.000.000 ευρώ + δύο ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ που δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους Καταλανούς τόσο με την αγωνιστική εικόνα του, όσο και με τη συμπεριφορά του. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό πως την περασμένη εβδομάδα έγιναν συστάσεις στον εκπρόσωπο του παίκτη από τον αθλητικό διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Ερίκ Αμπιντάλ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ