ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Sport: "Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Νεϊμάρ για πέντε χρόνια"

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα ο Νεϊμάρ έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Το πρώτο από τα δύο βήματα για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει γίνει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Sport" ο Βραζιλιάνος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Καταλανών.

Για την ακρίβεια οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Νεϊμάρ μάλιστα έχει δεχτεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του. Ο Βραζιλιάνος αυτή τη στιγμή λαμβάνει περίπου 36.8 εκατομμύρια από την Παρί και δέχτηκε να πέσει στα 24 εκατομμύρια ευρώ για να υπάρξει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Εκείνο φυσικά που απομένει είναι να τα βρουν οι Καταλανοί με τους Παριζιάνους. Η σχέση των δύο συλλόγων δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά τα όσα είχαν συμβεί στην μετακόμιση του Βραζιλιάνου στο Παρίσι.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η "Sport" δύο άνθρωποι έχουν αναλάβει να βρουν τη χρυσή τομή στις επαφές των δύο συλλόγων, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Sport: "Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Νεϊμάρ για πέντε χρόνια"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ