ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με την Ατλέτικο ο Σουάρες

Barcelona forward Luis Suarez waves with his shirt as he celebrates scoring his side's first goal after passing Atletico goalkeeper Jan Oblak, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Luis Suarez waves with his shirt as he celebrates scoring his side's first goal after passing Atletico goalkeeper Jan Oblak, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο έκανε το πρώτο βήμα για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Λουίς Σουάρες, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει τη συμφωνία των Μαδριλενων με τον Ουρουγουανό αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πριν από λίγο καιρό θα φαινόταν ουτοπικό σε έναν οπαδό της Ατλέτικο το ενδεχόμενο να δει στην ομάδα του τον Λουίς Σουάρες. Τώρα όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Γιουβέντους έκανε πίσω στην κούρσα της απόκτησης του Ουρουγουανού, ο δρόμος άνοιξε και πλέον η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να ελπίζει πως θα προσθέσει έναν φορ κλάσης στη μηχανή της εκ Βαρκελώνης, όπως έκανε και πριν μερικά χρόνια με τον Νταβίντ Βίγια.

Όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo" στην ηλεκτρονική της έκδοση, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ήρθε σε συμφωνία με τον Λουίς Σουάρες, με τους ροχιμπλάνκος να προτείνουν στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και να τον πείθουν, με τον Ουρουγουανό να κλείνει άλλωστε σε λίγο καιρό τα 34 του χρόνια και να ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιό του.

Το ίδιο μέσο τονίζει πως καθοριστικό ρόλο στο να αποδεχτεί ο παίκτης την πρόταση της "Ατλέτι" έπαιξαν οι συνομιλίες που είχε τόσο με τον CEO της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, όσο και με τον προπονητή, Ντιέγκο Σιμεόνε, που αμφότεροι τού έδωσαν να καταλάβει πως τον θέλουν 100% για να στηριχτούν πάνω του στην επόμενη διετία.

Barcelona's Luis Suarez, left kicks the ball during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez, left kicks the ball during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ναι μεν η Μπαρτσελόνα δείχνει διάθεση να πληρώσει ένα μέρος των χρημάτων που είναι να πάρει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του για να δεχτεί να φύγει ως ελεύθερος (γύρω στα 20.000.000 ευρώ το κασέ του), με τον ίδιο όμως να ζητάει να πάρει όλα τα χρήματα που δικαιούται για να κάνει το χατίρι στους μπλαουγκράνα τους αφήσει τη γωνιά. Πάντως, το ραδιόφωνο RAC1 αναφέρει ότι αυτή η συμφωνία έχει επέλθει και ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή.

Ταυτόχρονα, η Ατλέτικο θα χρειαστεί και αυτή να αδειάσει χώρο στο ρόστερ της και να γεμίσει κάπως τα ταμεία της, με τους Μαδριλένους να καίγονται -για να κλείσει το deal με Σουάρες- να απαλλαχτούν από τον Ντιέγκο Κόστα.

Βλέπετε, το συμβόλαιό του με το σύλλογο τού αποφέρει το ποσό των 8.000.000 ευρώ, με την Ατλέτικο να ψάχνει εναγωνίως ομάδα για να μη χρειαστεί να δώσει αυτό το ποσό αλλά, προς το παρόν, μόνο την Φενέρμπαχτσε να εμφανίζει διάθεση να διαπραγματευτεί μαζί της για τον πολιτογραφημένο Ισπανό επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ