ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σύσκεψη για το μέλλον του Βαλβέρδε

Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη κορυφής στην Μπαρτσελόνα από την οποία θα κριθεί το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της. Προηγήθηκε συνάντηση του προπονητή με τον Μπαρτομέου, προγραμματίστηκε (παραδόξως) διπλή προπόνηση για την Τρίτη. Η ερμηνεία της.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/1) με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, και ακολούθως πήγε στη σύσκεψη κορυφής της διοίκησης (19 μέλη).

Ο Μπαρτομέου θα προχωρήσει σε ενημέρωση και έκθεση των αποτελεσμάτων της συζήτησης που είχε με τον τσινγκούρι. Στη σύσκεψη αυτή αποφασίζεται το μέλλον του Βαλβέρδε. Το κλίμα είναι βαρύ για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό με ανατροπή από την Ατλέτικο στα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερκαπ αλλά ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη τάση.

Παραδόξως - δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο μεσούσης της χρονιάς - για την Τρίτη (14/1) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών! Τα ισπανικά ΜΜΕ το ερμηνεύουν ως πιθανή ένδειξη διαζυγίου. Ενδεχομένως δηλαδή γίνει η πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε - όπου θ' αποχαιρετίσει την ομάδα - και η απογευματινή υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Ποιος θα είναι αυτός; Κι αυτό το αίνιγμα ζητά επίλυση. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Κίκε Σετιέν είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι σύμφωνα με τη Mundo Deportivo. Σύσσωμος ο Τύπος της χώρας της Ιβηρικής θεωρεί ότι οι οριστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν εντός της ημέρας.

Ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για ν' αναλάβει άμεσα την τεχνική της ηγεσία - επιθυμώντας να τιμήσει το συμβόλαιο με την ομάδα της Ντόχα - εμφανίστηκε όμως ανοικτός για τον Ιούνιο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ