ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στον "αέρα" ο Σετιέν

Barcelona's head coach Quique Setien waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Quique Setien waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με το "Radio Catalunya", οι αγώνες με Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ θα κρίνουν το μέλλον του Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα, καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Το μέλλον του Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα θεωρείται ιδιαίτερα δυσοίωνο, αφού ο 61χρονος τεχνικός φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του, με αποκορύφωμα το σκηνικό με πρωταγωνιστές τον βοηθό του, Έντερ Σαράμπια και τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να τον αγνοεί επιδεικτικά κατά τη διάρκεια του cooling break στον αγώνα με τη Θέλτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, υπήρξε επεισόδιο και στα αποδυτήρια του "Μπαλαΐδος" μεταξύ των παικτών και του Σετιέν, το οποίο δείχνει πως η κατάσταση δύσκολα θα αντιστραφεί. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν το ρεπορτάζ του " Radio Catalunya" που αναφέρει πως οι αναμετρήσεις με Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ είναι κρίσιμες για τον Ισπανό τεχνικό, αφού σε περίπτωση νέων απωλειών, θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είναι στο +2 από την "Μπάρτσα" ύστερα από την γκέλα των Καταλανών κόντρα στη Θέλτα, με τους Μαδριλένους να έχουν αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο. Πέρα, βέβαια, από το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα συμμετέχει και στο Champions League, έχοντας τη ρεβάνς με τη Νάπολι (1-1 ο πρώτος αγώνας) για τη φάση των 16. Σε περίπτωση απόλυσης του Σετιέν, ο αντικαταστάτης του μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γκαρθία Πιμιέντα που είναι προπονητής στην Κ20 του συλλόγου.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ