ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σκληρό παζάρι για τον Ουμτιτί

France's Samuel Umtiti jubilates at the end of the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
France's Samuel Umtiti jubilates at the end of the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Σάμουελ Ουμτιτί βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ τον έχουν στο στόχαστρο τους τον Γάλλο στόπερ της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει και αυτό φαίνεται από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει φέτος. Ο Σάμουελ Ουμτιτί είναι στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς, έχει προλάβει φέτος να παίξει μόλις σε επτά ματς.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 25 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει το 2016 από την Λιόν και πλέον έχει έρθει η ώρα του να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Η Αγγλία μοιάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός του αν κρίνουμε από τις ομάδες που τον θέλουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ είναι οι τρεις ομάδες που τον θέλουν και ψάχνουν την χρυσή τομή για να τον αποκτήσουν. Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα ζητήσει η Μπαρτσελόνα, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ