ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα:"Σίριαλ" μεταξύ Βαλβέρδε και Μπερτομέου για Ράκιτις

Barcelona midfielder Ivan Rakitic, left, scores the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rakitic/Barcelona (AP Photo/Manu Fernandez) RAKITIC/BARCELONA (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Η Μπαρτσελόνα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ράκιτιτς με τον Κροάτη να γίνεται αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ Βαλβέρδε και Μπερτομέου.

Σύμφωνα με την ισπανικής εφημερίδα "AS", η Μπαρτσελόνα έχει βρεθεί σε ένα μεγάλο δίλημμα ενόψει του καλοκαιριού. Αυτό είναι η παραμονή ή όχι του Ράκιτιτς και τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου, είχε υποσχεθεί μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Κροάτη μέσο μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως, η υπόσχεση του δεν μετουσιώθηκε σε πράξη, καθώς υπάρχει ζήτημα με τον ισολογισμό των συμβολαίων.

Με τον ισολογισμό αυτόν να κλίνει προς το αρνητικό, εφόσον έρχεται το καλοκαίρι και ο Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ, δημιουργεί πρόβλημα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα και τον εμποδίζει απ΄το να καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση στον Ράκιτιτς και εν τέλει να τον κρατήσει.

Από την άλλη ο Βαλβέρδε δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενο να στερηθεί από τη διάθεση του ένα βασικό "γρανάζι" στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα και πιέζει τον Μπερτομέου, να "δέσει" τον Ράκιτιτς με νέο συμβόλαιο. Αναμένεται να δούμε τις επόμενες ώρες ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον πονοκέφαλο που έχει προκληθεί στην "Μπάρτσα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ