ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Αποχώρησε τραυματίας ο Μέσι!

FC Barcelona's Lionel Messi looks painfully injured during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi looks painfully injured during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μέσι συγκρούστηκε με τον Βάθκεθ και αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα από την αναμέτρηση με την Σεβίλλη. Αμφίβολη η συμμετοχή του Αργεντινού στα ματς με Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπορεί το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη να ξεκίνησε ιδανικά για τους "μπλαουγκράνα", που προηγήθηκαν με 2-0 στο 13', όμως δεν εξελίχθηκε αναλόγως.

Και αυτό γιατί μια σύγκρουση του Μέσι με τον Βάθκεθ στοίχισε στον Αργεντίνο έναν τραυματισμό στον αγκώνα του αριστερού χεριού, που θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του Αργεντίνου σταρ στις αναμετρήσεις με Ίντερ (Champions League) και Ρεάλ Μαδρίτης ( La Liga) που ακολουθούν.

Ο Μέσι δέχθηκε τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο πόνος ήταν έκδηλος στις εκφράσεις του Αργεντίνου, που άφησε τη θέση του στον Ντεμπελέ.

Ο μεγάλος σταρ των "μπλαουγκράνα" θα μεταβεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση, με την αγωνία στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα να είναι μεγάλη μέχρι να αποσαφηνιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ