ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Σεμέδο στη Σίτι για Γκαρθία - Κανσέλο

Barcelona's Nelson Semedo controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Nelson Semedo controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται με τη Μάντσεστερ Σίτι την απόκτηση του Ισπανού στόπερ, Έρικ Γκαρθία, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Νέλσον Σεμέδο και Ζοάο Κανσέλο σε μία ενδεχόμενη ανταλλαγή.

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 19χρονου στόπερ, Έρικ Γκαρθία από τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν να ενισχυθούν στα μετόπισθεν, αφού ο Σαμουέλ Ουμτιτί αντιμετωπίζει διαρκώς προβλήματα τραυματισμού κι ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η "Sport", στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα του Νέλσον Σεμέδο και του Ζοάο Κανσέλο. Ουσιαστικά, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό και τον Πορτογάλο μπακ ως αντάλλαγματα για να φέρουν στο Καμπ Νόου τον Γκαρθία και τον Κανσέλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρθία είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, με τη Σίτι να τον αποκτά τον Ιούνιο του 2017 αντί 1.700.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Σεμέδο είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς γίνονται συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2025, αλλά την ίδια στιγμή ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πελάτη του.

Το πρωτοσέλιδο της Sport:

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Σεμέδο στη Σίτι για Γκαρθία - Κανσέλο

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ