ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Ουμτιτί και Σεμέδο στην Τότεναμ για Εντομπελέ

Tottenham's Tanguy Ndombele, left, challenges for the ball with Norwich City's Emi Buendia, during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Tanguy Ndombele, left, challenges for the ball with Norwich City's Emi Buendia, during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σύμφωνα με το "Sky Sports", η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει ως ανταλλάγματα τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Νέλσον Σεμέδο στην Τότεναμ προκειμένου να αποκτήσει τον Τανγκί Εντομπελέ.

Με τους Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδαλ να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα αναζητούν μία αξιόλογη λύση για τη μεσαία γραμμή, με το όνομα του Τανγκί Εντομπελέ της Τότεναμ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sports", οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως ανταλλάγματα τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Νέλσον Σεμέδο στους Spurs για να τους πείσουν να συναινέσουν στην παραχώρησή του. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ελέω και του κορονοϊού, η Μπαρτσελόνα δεν δύναται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, επομένως προχωράει σε μία εναλλακτική πρόταση.

Ο Εντομπελέ αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ, καθώς κόστισε 60.000.000 ευρώ, αλλά την πρώτη χρονιά στο Λονδίνο δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σε 27 συμμετοχές, έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να του ασκεί έντονη κριτική για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ