ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προφορική συμφωνία με Πιάνιτς

Juventus' Miralem Pjanic celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Miralem Pjanic celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, έχοντας πλέον ως μοναδικό σκόπελο τη Γιουβέντους. Πώς ο Αρτούρ Μέλο μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα.

Ο Κίκε Σετιέν έχει πάρει απόφαση να αλλάξει αρκετά πράγματα στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, έχοντας τοποθετήσει τον Αρτούρ Μέλο, τον Ιβάν Ράκιτιτς και τον Αρτούρο Βιδάλ στην transfer list. Ο πρώτος είναι αυτός που έχει προσελκύσει το πιο έντονο ενδιαφέρον (αν και δεν "καίγεται" να φύγει από τη Βαρκελώνη), με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα να δίνει το... ελεύθερο προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν μένει βέβαια μόνο στο ποιοι θα φύγουν, αλλά και στο ποιοι μπορούν να έρθουν. Κι εκεί, στόχος είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς, που αγωνίζεται στους μπιανκονέρι. Ο 30χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, η "Gazzetta dello Sport" αναφέρει όμως ότι έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογι για να μετακομίσει από το Τορίνο στη Βαρκελώνη.

Τι μένει; Να τα βρουν οι δύο διοικήσεις μεταξύ τους, μια διαδικασία που αφορά άμεσα -και- τον Αρτούρ Μέλο. Δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες κοστολογούν τους παίκτες τους στα 60.000.000 ευρώ, δεν αποκλείεται να προκριθεί εν τέλει η ιδέα της ανταλλαγής, προκειμένου να γίνει η δουλειά και να μην χρειαστεί να εκταμιευθούν χρήματα σε μια εποχή που το ρευστό είναι πολύ περιορισμένο.

Κι αν εν τέλει ο 23χρονος μέσος αρνηθεί να μεταγραφεί στη Γιουβέντους, τότε θα πέσουν στο τραπέζι τα ονόματα των Αρτούρο Βιδάλ και Ιβάν Ράκιτιτς, συν κάποιο ποσό.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ