ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ποτσετίνο, Τσάβι ή Κούμαν για την επόμενη μέρα

Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures to the fans at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Κίκε Σετιέν δεν παραιτήθηκε, αλλά το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα μετά από τον ιστορικό διασυρμό από την Μπάγερν είναι θέμα ωρών. Ποτσετίνο, Τσάβι και Κούμαν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δεν παραιτήθηκε μετά τον ταπεινωτικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν, έκανε λόγο ωστόσο για λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προανήγγειλε αλλαγές από την επόμενη εβδομάδα και ανάμεσα σε αυτές σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι το άμεσο διαζύγιο με τον Κίκε Σετιέν.

Ήδη τρία ονόματα φιγουράρουν στη λίστα διαδοχής του 61χρονου. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Στο κάδρο βρίσκεται και ο πρώην αρχηγός των μπλαουγκράνα, Τσάβι Ερνάντεθ. Ο 40χρονος Καταλανός ανανέωσε στις 5 Ιουλίου το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα παραμείνει στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν (2020-21). Στη συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο, τέθηκε μια ειδική ρήτρα. Σύμφωνα με αυτή ο Τσάβι θα μπορεί ν' αποχωρήσει σε περίπτωση που φτάσει πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να καθίσει στον πάγκο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σετιέν: "Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω"
Μπαρτομέου: "Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν αποφάσεις"
Πικέ: "Πιάσαμε πάτο, θα φύγω αν πρέπει"

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ