ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Ντε Γιονγκ

Barcelona's Frenkie de Jong, left, and Real Madrid's Casemiro compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Frenkie de Jong, left, and Real Madrid's Casemiro compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χωρίς τον Φρένκι Ντε Γιονγκ θα αναγκαστεί να πορευτεί στα προσεχή ματς η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Βαρκελώνης να γνωστοποιεί τον τραυματισμό του Ολλανδού μέσου στο δεξί πόδι.

Μετά τον τραυματισμό του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο ματς με την Μαγιόρκα (έγινε αλλαγή), ο Κίκε Σετιέν πήρε την απόφαση να τον ξεκουράσει στα παιχνίδια με Λεγκανές και Σεβίλλη, ωστόσο όλα δείχνουν πως το πρόβλημα του Ολλανδού μέσο δεν ήταν κάτι τόσο απλό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η πρωταθλήτρια Ισπανίας, αναφέρει πως ο παίκτης έχει πρόβλημα στο πέλμα του δεξιού ποδιού του και δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δράση, με τα ρεπορτάζ να εκτιμούν πως θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπλαουγκράνα για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Ο 23χρονος θεωρείται από τους παίκτες-κλειδιά στη φετινή Μπαρτσελόνα με 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (27 στην La Liga), με τον Σετιέν να καλείται τώρα να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Ντε Γιονγκ για το ματς με την Μπιλμπάο και να κινδυνεύει να τον χάσει και από τους εξίσου κρίσιμους αγώνες που έπονται με Θέλτα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πικέ: "Ο τίτλος δεν είναι πια στα χέρια μας"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ