ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Άλμπα

Barcelona's Jordi Alba reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Jordi Alba reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Τζόρντι Άλμπα αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε και θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα με τη Νάπολι για τους "16" του Champions League, αλλά και το Clasico με τη Ρεάλ.

Η "κακοδαιμονία" των τραυματισμών συνεχίζεται στην Μπαρτσελόνα. Ο Τζόρντι Άλμπα αποχώρησε τραυματίας στο 22ο λεπτό του αγώνα με τη Χετάφε στο Καμπ Νόου και οι εξετάσεις έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός μπακ θα χάσει τον πρώτο αγώνα με τη Νάπολι για τους "16" του Champions League που θα λάβει χώρα στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά και το Clasico με τη Ρεάλ που θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου. Το διάστημα απουσίας του Άλμπα υπολογίζεται τουλάχιστον στις τρεις εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως ο Ζούνιορ Φίρπο θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε πως νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν έχουν τεθεί οι Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ, δυσκολεύοντας σημαντικά το έργο του Κίκε Σετιέν στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-1: Έπιασαν κορυφή με καρδιοχτύπι οι Καταλανοί
Μπαρτσελόνα: Με φανέλα του Ντεμπελέ όλοι οι παίκτες του Σετιέν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ