ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πιθανή η παραμονή του Κουτίνιο στο ρόστερ της νέας χρονιάς

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το μέλλον του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αλλάζει άρδην, μετά και τις νέες συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο των “Μπλαουγκράνα».

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν είχε πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι νέες συνθήκες που επικρατούν στους “Μπλαουγκράνα” και οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν ενδέχεται να επαναφέρουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ των Καταλανών, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο Κουτίνιο αυτή την στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι πιθανότητες να συνεχίσει στους Βαυαρούς είναι ελάχιστες.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος διεθνής θα αξιολογηθεί από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, και εφόσον τον πείσει ότι μπορεί να υποστηρίξει το πλάνο του, θα παραμείνει. Θυμίζουμε ότι ο Κουτίνιο έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2023.

Για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Αφενός ο Κουτίνιο να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπάγερν για το Champions League.

Αφετέρου, η διοίκηση και ο Κούμαν να αποφασίσουν πόσες και ποιες προσθαφαιρέσεις θα κάνουν στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Τότε θα φανεί αν ο Κουτίνιο έχει μέλλον στην Μπάρτσα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ