ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πέντε παίκτες της είχαν προσβληθεί από κορονοϊό

Μπαρτσελόνα: Πέντε παίκτες της είχαν προσβληθεί από κορονοϊό

Πέντε παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα είχαν βρεθεί θετικοί σε κορονοϊό, ωστόσο πλέον το έχουν ξεπεράσει και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Η La Liga ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση αφού το ισπανικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις στις 11 Ιουνίου και ώρα 23:00 (Ελλάδας). Το βράδυ της Δευτέρας (01/06) ο καταλανικός σταθμός RAC1 προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή "Tú Diràs" συνολικά επτά μέλη της Μπαρτσελόνα είχαν βρεθεί θετικά σε κορονοϊό στην αρχή της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή πέντε ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου είχαν βρεθεί θετικοί στα πρώτα τεστ που έγιναν. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ αναμένεται να υπάρξει επίσημη αντίδραση και από την καταλανική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τονίστηκε πως και τα επτά μέλη έχουν πλέον ξεπεράσει τον ιό και συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη και όλοι τους ήταν ασυμπτωματικοί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ