ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε τον Τρινκάο, εν μέσω του χαμού με Μέσι

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε τον Τρινκάο, εν μέσω του χαμού με Μέσι

Εν μέσω του απόλυτου χαμού λόγω της απόφασης αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Τρινκάο. Στα 31.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Ολόκληρος ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα ασχολείται από το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου με τον Λιονέλ Μέσι, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη. Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι υποχρεωμένος να βρει λύση σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας του καταλαντικού συλλόγου, την ίδια ώρα όμως καλείται να συνεχίσει να "τρέχει" όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Έτσι, την Τετάρτη 26 Αυγούστου παρουσίασε τον Τρινκάο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των μπλαουγκράνα. Ο 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Μπράγκα αντί 31.000.000 ευρώ, έχοντας σίγουρα στο μυαλό του πως η μέρα της ανακοίνωσής του από την Μπαρτσελόνα θα ήταν πολύ διαφορετική.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του μάλιστα, ο Τρινκάο αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως " φυσικά θέλω να μείνει στην ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να συζητήσω εγώ".

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχαιρετήσει όμως το Κάμπ Νόου έχει "σκεπάσει" τα πάντα, με την ανακοίνωση του νεαρού επιθετικού να περνάει μάλλον στα ψιλά.



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ