ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Αμπιντάλ

Eric Abidal, the technical secretary of FC Barcelona, delivers a speech during a press conference in Tokyo Thursday, April 18, 2019. FC Barcelona will play in two friendly soccer matches against Chelsea FC in Saitama on July 23 and against Japan's Vissel Kobe in Kobe on July 27. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Eric Abidal, the technical secretary of FC Barcelona, delivers a speech during a press conference in Tokyo Thursday, April 18, 2019. FC Barcelona will play in two friendly soccer matches against Chelsea FC in Saitama on July 23 and against Japan's Vissel Kobe in Kobe on July 27. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Ο Ερίκ Αμπιντάλ παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα - παρά το θόρυβο που σήκωσε η αντίδραση του Λιονέλ Μέσι - όπως έγινε γνωστό μετά τη δίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου.

Δυο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον τεχνικό διευθυντή (επίσημα το πόστο του είναι τεχνικός γραμματέας) των μπλαουγκράνα, Ερίκ Αμπιντάλ, στην οποία επρόκειτο να κριθεί το μέλλον του δεύτερου.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη λήξη της ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού παραμένει στη θέση του. Όλα ξεκίνησαν α πό τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμπιντάλ, ο οποίος δήλωσε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον Βαλβέρδε με αποτέλεσμα ο Λιονέλ Μέσι να δώσει δυναμική απάντηση μέσω Instagram.

Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω αυτά τα πράγματα αλλα πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να είναι υπεύθυνος όσον αφορά στα καθήκοντά του και στις αποφάσεις του. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου και είναι οι πρώτοι που το αναγνωρίζουν όταν δεν πηγαίνουμε καλά.

Θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις αποφάσεις που παίρνουν. Πιστεύω πως όταν πρόκειται για παίκτες, θα πρέπει να δίνουμε ονόματα διαφορετικά διαφορετικά τους λερώνουμε όλους και διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Αργεντινού σταρ.

Η κόντρα και ο "εμφύλιος" της ομάδας της Βαρκελώνης μονοπώλησαν - όπως είναι φυσιολογικό - τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου την Τετάρτη (5/2). Μπορεί πολλοί να εκτίμησαν ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ θ' αποτελούσε παρελθόν, αλλά έπεσαν έξω.

Μάλιστα οι δυο άνδρες (Μπαρτομέου και Αμπιντάλ) δίνουν σαφές στίγμα ότι συνεχίζουν την κοινή πορεία, καθώς αμφότεροι θα βρεθούν στο Μπιλμπάο κοντά στην ομάδα για το ματς του Copa del Rey με την Αθλέτικ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ