ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Ούγκο Γκιγιαμόν από τη Βαλένθια

Spain's Hugo Guillamon kicks the ball into the net in frustration after England's Philip Foden scored a goal during the FIFA U-17 World Cup final match between England and Spain in Kolkata, India, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Anupam Nath)
Spain's Hugo Guillamon kicks the ball into the net in frustration after England's Philip Foden scored a goal during the FIFA U-17 World Cup final match between England and Spain in Kolkata, India, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Anupam Nath) AP PHOTO/ANUPAM NATH

Σύμφωνα με την "Sport", η Μπαρτσελόνα πρόκειται να αποκτήσει ως ελεύθερο τον 20χρονο στόπερ της Βαλένθια, Ούγκο Γκιγιαμόν που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών των "νυχτερίδων".

Σε μία κίνηση με προοπτική το μέλλον προχωρά η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούγκο Γκιγιαμόν από τη Βαλένθια. Ο 20χρονος στόπερ, που έκανε ντεμπούτο στη La Liga το περασμένο Σάββατο (22/02) κόντρα στη Σοθιεδάδ, θα πάει ως ελεύθερος στην "Μπάρτσα", αφού το συμβόλαιό του με τις "νυχτερίδες" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η "Sport", ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, θα ενσωματωθεί αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο Γκιγιαμόν θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα των ακαδημιών της Βαλένθια, η οποία δεν κατάφερε να τον "δέσει" με ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Κάτι που πρόκειται να κάνουν οι "μπλαουγκράνα" προκειμένου να είναι κατοχυρωμένοι για το μέλλον.

Photo Credits: AP Photo/Anupam Nath

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ