ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πάει για Ομπαμεγιάνγκ αν χαλάσει του Μαρτίνες

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι η δεύτερη επιλογή της Μπαρτσελόνα για την επίθεση σε περίπτωση που δεν καταφέρει ν' αποκτήσει από την Ίντερ τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση, αλλά τα εμπόδια που βάζει η Ίντερ είναι συνεχή και αναγκάζουν τους μπλαουγκράνα να κοιτάξουν και τις εναλλακτικές τους.

Σύμφωνα με τα ισπανικά media (Mundo Deportivo, ABC) το plan B της ομάδας της Βαρκελώνης είναι ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, όμως οι Λονδρέζοι του έχουν καταθέσει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει την Μπαρτσελόνα που έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του Λονδίνου. Σε κάθε περίπτωση οι Καταλανοί θα κινηθούν για τον Γκαμπονέζο μόνο εάν "χαλάσει" η μεταγραφή του Μαρτίνες με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά το τέλος της σεζόν και την πορεία της ομάδας στο Champions League.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ