ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πάει για ανανέωση με Βιδάλ

Manchester United's Frederico Fred, left, duels for the ball with Barcelona midfielder Arturo Vidal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester United's Frederico Fred, left, duels for the ball with Barcelona midfielder Arturo Vidal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αρτούρο Βιδάλ γι' ακόμη ένα έτος, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Sport".

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Αρτούρο Βιδάλ από την Μπάγερν τον Αύγουστο του 2018 για 18.000.000 ευρώ. Η επιλογή του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκάλεσε έκπληξη, όμως σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Ο 31χρονος Χιλιανός έχει συνολικά 29 συμμετοχές στη La Liga με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα". Στην αρχή της σεζόν δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο στη βασική 11άδα, όμως σιγά σιγά και μετά τον Δεκέμβριο καθιερώθηκε.

Έτσι, λοιπόν, ως επιβράβευση της δουλειάς του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σκέφτεται να ενεργοποιήσει οψιόν στο συμβόλαιο του Βιδάλ και να το επεκτείνει γι΄ακόμη ένα έτος, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Sport".

Το συμβόλαιο του κεντρικού μέσου των "μπλαουγκράνα" λήγει το καλοκαίρι του 2021, όμως ο Βαλβέρδε δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο τότε, δίχως η ομάδα του να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία. Εάν, μετά την ανανέωση, έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τους οικονομικούς όρους της Μπαρτσελόνα, τότε θα συμφωνήσει για την παραχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλαβές - Μπαρτσελόνα 0-2: Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η "Μπάρτσα"
Τα δύο "αλήτικα" γκολ της Ουέσκα, μέσα σε τρία λεπτά, είναι για βραβείο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ