ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι πανηγυρισμοί και η φαντασμαγορική απονομή

Barcelona forward Lionel Messi with his children pose with the trophy after winning the Spanish League title, at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 27, 2019. Barcelona clinched the Spanish La Liga title, with three matches to spare, after it defeated Levante 1-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi with his children pose with the trophy after winning the Spanish League title, at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 27, 2019. Barcelona clinched the Spanish La Liga title, with three matches to spare, after it defeated Levante 1-0. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Με βασικό σύνθημα το οκτώ στα έντεκα τελευταία πρωταθλήματα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν την κατάκτηση της φετινής La Liga με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Μέσι, Σουάρες και Κοουτίνιο. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (27/4) είναι και επίσημα πρωταθλήτρια Ισπανίας με τον Μέσι να δίνει έναν ακόμα τίτλο στους Καταλανούς.

Με το τέλος του αγώνα με την Λεβάντε και το τελικό 1-0 που έδινε τον τίτλο στην Μπάρτσα οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς φωνάζοντας το σύνθημα "Campeones" ενώ εν συνεχεία γιόρτασαν μαζί με τους 91.000 οπαδούς τους γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου έφερε και την απονομή του τροπαίου στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα σε μια φαντασμαγορική τελετή όπου την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά των περισσοτέρων παικτών της Μπάρτα και δη του Μέσι, του Σουάρες, του Πικέ και του Κοουτίνιο.

Βασικό σύνθημα στην απονομή, κάτι που αποτυπώθηκε και στα μπλουζάκια που φορούσαν οι παίκτες του Βαλβέρδε, ήταν το οκτώ πρωταθλήματα στα έντεκα.

Εντυπωσιακή ήταν η στιγμή που τα φώτα στο Καμπ Νου έσβησαν με χιλιάδες φλας την ίδια ώρα να ανάβουν στις εξέδρες και δεκάδες πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα στον ουρανό της Βαρκελώνης.



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ