ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι εκπρόσωποι του Μαρτίνες θέλουν να ξεμπλοκάρουν τη μεταγραφή

Inter Milan's Lautaro Martinez, rgesrtures as he celebrates after scoring g against Napoli, during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez, rgesrtures as he celebrates after scoring g against Napoli, during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι ατζέντηδες του Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκονται στην Βαρκελώνη και προσπαθούν να ξεμπλοκάρουν τη μεταγραφή του Αργεντίνου στράικερ από την Ίντερ στην Μπαρτσελόνα.

Ένα από τα πολλά μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού είναι αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνες. Η Μπαρτσελόνα αναζητεί τρόπο να τον κάνει δικό της από την Ίντερ, ωστόσο η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι πάγωσε κάπως την διαδικασία και τις διαπραγματεύσεις.

"Ο Λαουτάρο ξέρει ότι βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, ωριμάζει χάρη στη δουλειά του Κόντε. Η πιθανότητα να φύγει; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με κάποια ομάδα" είχε δηλώσει ο Χαβιέ Ζανέτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TyC Sports, η ιστορία προσπαθεί να ξεμπολοκάρει. Όπως αναφέρει το αργεντίνικο ΜΜΕ, οι ατζέντηδες του Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκονται στην Βαρκελώνη για να συζητήσουν πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι εκπρόσωποι του Αργεντίνου στράικερ θέλουν να λάβουν μία καλή προσφορά από τους μπλαουγκράνα, ώστε να την μεταφέρουν στην Ίντερ.

Πρόβλημα αποτελέι η υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης του Λαουτάρο Μαρτίνες, η οποία ανέρχεται στα 111.000.000 ευρώ, με τους Καταλανούς να αναζητούν εναλλακτικές προσφορές. Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι νερατζούρι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ