ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι 12 παίκτες που βγαίνουν στο σφυρί

Barcelona's Ivan Rakitic runs for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic runs for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί ρευστό τη φετινή μεταγραφική περίοδο και έχει καταρτίσει μία λίστα από 12 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διατίθενται προς πώληση.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για φέτος, όμως σχεδιάζει από τώρα την επόμενη μέρα. Πρωταρχικός στόχος για την ενίσχυση των Καταλανών παραμένει ο Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, όμως η περίπτωσή του θα χρειαστεί χρήματα.

Γι' αυτό τον λόγο, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, έχει καταρτιστεί μία λίστα 12 παικτών, που οι Καταλανοί βγάζουν στο σφυρί.

Οι Νέτο, Νέλσον Σεμέντο, Ουμτιτί, Φίρπο, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ, Μπρέθγουεϊτ και οι δανεικοί Αλενιά, Ραφίνια Αλκάνταρα, Τοντιμπό και Κουτίνιο δεν βρίσκονται στη λίστα του Κίκε Σετιέν και πρόκειται να γίνει εκκαθάριση στο ρόστερ, που θα βοήθησει και οικονομικά την ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πώληση και των 12 ποδοσφαιριστών είναι ένα ιδανικό σενάριο που δύσκολα θα επιτευχθεί, όμως η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Μία μάλιστα στρατηγική που θα επιδιώξει είναι η συμφωνία γι' ανταλλαγή ποδοσφαιστών.

Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές των Κουτίνιο και Ντεμπελέ, αφού το υψηλό τους συμβόλαιο αποτελεί εμπόδιο για να βρουν εύκολα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Στην Ίμπιζα για διακοπές Μέσι και Σουάρες
Ίντερ: Σενάρια για συζητήσεις με Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ