ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βιδάλ πιέζει για να φύγει τώρα ως ελεύθερος

Μπαρτσελόνα: Ο Βιδάλ πιέζει για να φύγει τώρα ως ελεύθερος
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Αρτούρο Βιδάλ θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του και σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ πιέζει τους Καταλανούς για να τον αφήσουν ως ελεύθερο.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Την ώρα που η Μπαρτσελόνα ταλανίζεται εδώ και μία εβδομάδα μετά τη βόμβα αποχώρησης που έριξε ο Λιονέλ Μέσι, βλέπει ταυτόχρονα βασικά στελέχη της να κουνούν μαντίλι στη διοίκηση Μπαρτομέου.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς επέλεξε τη λύση της επιστροφής στην Σεβίλλη για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από Ιταλία και Ισπανία, το δρόμο της φυγής θέλει να πάρει και ο Αρτούρο Βιδάλ.

Ο Χιλιανός μέσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό πιέζει το κλαμπ να τον αφήσει ελεύθερο, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, που είναι τον Ιούνιο του 2021.

Μάλιστα, εκπρόσωποί του έχουν ανοίξει ήδη κύκλο συζητήσεων με τους ανθρώπους των μπλαουγκράνα για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να φύγει από το "Καμπ Νόου", με την Ίντερ και τον Αντόνιο Κόντε συγκεκριμένα να τον έχουν βάλει ψηλά στη μεταγραφική λίστα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ