ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βιδάλ κατήγγειλε τους μπλαουγκράνα, ζητώντας 2.400.000 ευρώ!

Barcelona's Arturo Vidal celebrates after scoring a goalduring a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Arturo Vidal celebrates after scoring a goalduring a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Αρτούρο Βιδάλ τραβάει ακόμα περισσότερο το σχοινί στη σχέση του με την Μπαρτσελόνα, καθώς διεκδικεί δικαστικά το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ από μπόνους που δεν του έχουν καταβληθεί.

Αρτούρο Βιδάλ και Μπαρτσελόνα διανύουν ήδη τη δεύτερη σεζόν της κοινής τους διαδρομής, όμως η συνύπαρξη αυτή είναι προβληματική και όσο περνάει ο καιρός αυτό μπορεί να το αντιληφθούν και οι λιγότερο μυημένοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η τελευταία μάλιστα εμφανής ένδειξη του άσχημου κλίματος μεταξύ των δύο πλευρών έχει να κάνει με μία καταγγελία που έγινε από την πλευρά του Βιδάλ στις 5 Δεκεμβρίου εις βάρος της ομάδας του, με την ισπανική ιστοσελίδα "ABC" να αποκαλύπτει πως ο Χιλιανός μέσος ζητάει δικαστικά -μέσω προσφυγής του στα αρμόδια όργανα της ισπανικής λίγκας- το ποσό των 2.400.000 ευρώ από τους Καταλανούς.

Ποσό που έχει να κάνει με μπόνους βάσει του συμβολαίου του με την "Μπάρσα" την περασμένη αγωνιστική σεζόν που την βρήκε πρωταθλήτρια, με τον Βιδάλ να υποστηρίζει πως η διοίκηση του συλλόγου αρνείται να του καταβάλλει τα χρήματα που δικαιούται.

Barcelona's Arturo Vidal runs with the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Bernat Armangue)
Barcelona's Arturo Vidal runs with the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Από την πλευρά της, οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα δεν αρνούνται την καταγγελία από την πλευρά του Βιδάλ αλλά υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν κάλυψε το 60% όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής του σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας όπως προβλεπόταν βάσει συμβολαίου.

Οι μπλαουγκράνα θεωρούν πως ο Χιλιανός ζητάει να πάρει τα μπόνους υπολογίζοντας γενικά το χρόνο που έπαιξε και πως δεν είναι τίποτα άλλο από μία ακόμα κίνηση του Χιλιανού στη σκακιέρα, στην προσπάθειά του να αναγκάσει την Μπαρτσελόνα να αποδεχτεί το αίτημα της Ίντερ για να τον παραχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

El Desmarque: "Ο Μέσι δεν θέλει τον Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ