ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Ο Βαλβέρδε θα μείνει και τη νέα σεζόν" αποκάλυψε ο Μπαρτομέου

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μπαρτομέου, μιλώντας αποκλειστικά στην "Sport" αποκάλυψε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι προπονητής των "μπλαουγκράνα" και την επόμενη σεζόν.

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μιλώντας στην "Sport" ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου βρέθηκε σε εκδήλωση όπου ο Ζόρντι Άλμπα βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Καταλανός ποδοσφαιριστής για το 2018. Εκεί μίλησε στην "Sport" και σημείωσε:

"Εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ο Βαλβέρδε θα είναι προπονητής της ομάδας για αυτή και την επόμενη σεζόν. Φυσικά θα μιλήσουμε μαζί του σε λίγο. Είναι ένας προπονητής που εμπιστευόμαστε αρκετά. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο παίζει η Μπαρτσελόνα καλά και πως να προπονεί στα παιχνίδια με βάση τον τρόπο που θέλουμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ