ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε ετοιμάζει ροτέισον με Ίντερ ενόψει Clasico

Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

H Μπαρτσελόνα παίζει στο Μιλάνο με την Ίντερ για το Champions League, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προσανατολίζεται να κάνει ροτέισον ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ίντερ στο Τζουσέπε Μεάτσα (10/12, 22.00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. H ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει ήδη την πρόκριση για την φάση των νοκ -άουτ αλλά έχει εξασφαλίσει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Από την άλλη ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην Ισπανία για τους "μπλαουγκράνα", αφού το Σάββατο (14/12) παίζουν ξανά εκτός έδρας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την επικίνδυνη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου έχουν το αναβληθέν Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα κρίνει την πρωτιά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο "Τσινγκούρι" προσανατολίζεται στο να κάνει ροτέισον στο ματς με τους "νερατζούρι" για να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του και να τους έχει φρέσκους για την δύσκολη συνέχεια.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά ευνοεί την ομάδα του Κόντε, αφού χρειάζεται τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ