ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε το τέλος του Μουνίρ από τους "μπλαουγκράνα"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως τέθηκε αυτόματα εκτός πλάνων για τη συνέχεια.

Η καριέρα του Μουνίρ Ελ Χανταντί στην Μπαρτσελόνα έλαβε ουσιασικά τέλος. Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση των Καταλανών για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2019, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου πως δεν θα παίζει από εδώ και πέρα με τους "μπλαουγκράνα".

"Ο παίκτης πήρε μία απόφαση και το ίδιο έπραξε από την πλευρά του και ο σύλλογος. Δεν θα μιλήσω ούτε για μάνατζερ ούτε για συνομιλίες που έχουν γίνει με τον παίκτη επειδή είναι ιδιωτικές.

Αυτό που θέλουμε είναι να δοθεί μία λύση το συντομότερο δυνατό και άν δοθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τότε ακόμα καλύτερα", τόνισε ο "Τσινγκούρι", για να προσθέσει:

"Δεν έχω τίποτα εναντίον του Μουνίρ, είναι παίκτης της ομάδας, ήταν καλός στις προπονήσεις και στους αγώνες αλλά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε αυτά που ανέφερα. Αν φύγει μέσα στον Ιανουάριο, τότε θα κινηθούμε για να πάρουμε άλλον επιθετικό".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ