ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε θα έχει συνάντηση με τον Κουτίνιο για το μέλλον του

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε θα έχει συνάντηση με τον Κουτίνιο για το μέλλον του
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κουτίνιο φέρεται να είναι δυστυχισμένος στην Μπαρτσελόνα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκοπεύει να μιλήσει μαζί του για να βρεθεί μία λύση με τον Βραζιλιάνο.

Μπορεί ο Κουτίνιο να πήγε στην Καταλονία μετά Βαΐων, κλάδων και πολλών εκατομμυρίων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος μέσος είναι μακριά από τον καλό εαυτό του.

Ο 26χρονος αποτελεί μια μεγάλη επένδυση της Μπαρτσελόνα και για αυτό πριν από έναν χρόνο οι Καταλανοί έδωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν από τη Λίβερπουλ, ενώ σε βάθος χρόνου το ποσό μπορεί να ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια με τα μπόνους που υπάρχουν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται σύντομα να έχει συνάντηση με τον Κουτίνιο για να δουν τι φταίει και δεν αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Την ίδια ώρα η διοίκηση των Καταλανών δεν θέλει με τίποτα να χάσει μία μεγάλη επένδυση που έκανε.

Την ίδια ώρα πολλές ομάδες περιμένουν στη γωνία για να αποκτήσουν τον Κουτίνιο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ περιμένουν στη γωνία για να τον αποκτήσουν αν ο Βραζιλιάνος χαφ εκφράσει επίσημα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ