ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες θέλει για συμπαίκτες τους Μαρτίνες και Νεϊμάρ

Barcelona's Lionel Messi, Barcelona's Luis Suarez and Barcelona's Neymar, from left to right, celebrate their fourth goal during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Manchester City, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, Barcelona's Luis Suarez and Barcelona's Neymar, from left to right, celebrate their fourth goal during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Manchester City, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι θα ήθελε να έχει για συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα του Λαουτάρο Μαρτίνες και Νεϊμάρ.

Συνέντευξη στην " mundodeportivo" έδωσε ο Λουίς Σουάρες. Μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι θα ήθελε να έχει για συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα του Λαουτάρο Μαρτίνες και Νεϊμάρ.

Για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και για το εάν ενοχλείται που όλοι μιλούν για εκείνον τόνισε: "Δεν με ενοχλεί που όλοι μιλάνε για την υπόθεση του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν Αργεντινό. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην Μπάρτσα και να παίξεις έτσι. Κάποιος θα πρέπει να σου μάθει διαφορετικά πράγματα, εδώ, στις οποίες δεν είχε συνηθίσει έως τώρα, σε άλλες ομάδες. Βέβαια, κάποιος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους παίκτες που έρχονται στην ομάδα".

Για το ενδεχόμενο επιστροφή του Νεϊμάρ και για το εαν θα μπορούσε να χωρέσει στα πλάνα του προπονητή με τις υπάρρχουσες συνθήκες είπε: "Το πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Για τον Νεϊμάρ, όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι. Ξέρει την αγάπη που έχει ο κόσμος, γι' αυτόν. Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση που ζει ο κόσμος τώρα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, καθιστά περίπλοκη την μεταγραφή του, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο".

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι απάντησε μεταξύ άλλων: "Δεν τον βλέπω σε άλλη ομάδα εκτός από την Μπαρτσελόνα. Ο Λίο θα πάρει την απόφαση σκεπτόμενος το καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του. Το σημαντικότερο είναι να είναι κάποιος ευτυχισμένος. Εάν ο Λίο είναι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αν χρειάζεται μία αλλαγή, εκείνος ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ