ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες προλαβαίνει τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ

Barcelona's Luis Suarez reacts after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Luis Suarez reacts after scoring during La Liga soccer match between Betis and Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο Λουίς Σουάρες που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μπέτις θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες, αλλά θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουίς Σουάρες έκανε φανταστικό ματς στην εκτός έδρας νίκη (1-4) της Μπαρτσελόνα με τη Μπέτις, αλλά στο 90ό λεπτό έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των "μπλαουγκράνα", ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μείνει εκτός αγώνων για 10-15 μέρες, εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι εκτός για τους αγώνες με Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ και αμφίβολος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στον πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 10 Απριλίου θα δώσει το παρών. Μετά τον τραυματισμό του αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης για την αναμέτρηση με το Ουζμπεκιστάν, στο πλαίσιο του China Cup.

Ο 31χρονος στράικερ σημείωσε το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα στο ματς του Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τη Μπέτις, έφτασε τα 18 στη La Liga, στην οποία είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι (29).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ