ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ράκιτιτς δεν χωράει στα πλάνα του Βαλβέρδε

Barcelona midfielder Ivan Rakitic, center, scores his side's second goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Barcelona midfielder Ivan Rakitic, center, scores his side's second goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κροάτης μέσος, Ιβάν Ράκιτιτς, δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και η Μπαρτσελόνα θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα, όμως στο μυαλό του Ισπανού προπονητή ο Κροάτης μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του και η αποχώρηση μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Γιουβέντους και η Ίντερ, με την καταλανική "Sport" να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για πιθανή πώληση ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ο Ράκιτιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως όλα συγκλίνουν στο ότι δεν θα το εξαντλήσει και θα αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού στα σχέδια του Βαλβέρδε δεν χωράει.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ