ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είχε απορρίψει τον Ντέιβις επειδή είναι Καναδός

Bayern Munich's Alphonso Davies celebrates scoring Munich's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 23, 2020. (Andreas Gebert/pool via AP)
Bayern Munich's Alphonso Davies celebrates scoring Munich's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 23, 2020. (Andreas Gebert/pool via AP) AP

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είχε προτείνει τον Αλφόνσο Ντέιβις στον Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, όταν αγωνιζόταν στο MLS, όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τον απέρριψε επειδή είναι Καναδός.

Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε μία θριαμβευτική νίκη επικρατώντας 8-2 της Μπαρτσελόνα και κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Champions League. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε ήταν ο 19χρονος αριστερός μπακ, Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο νεαρός παίκτης της Μπάγερν στο 63ο λεπτό έκανε μία καταπληκτική ατομική ενέργεια, άδειασε τον Σεμέδο, μπήκε προς την περιοχή και έδωσε ένα έτοιμο γκολ στον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος σημείωσε το 5ο τέρμα των Γερμανών.

Ο Χιλιανός δημοσιογράφος Luis Omar Tapia έφερε στο φως μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν του Ντέιβις, του οποίου η καριέρα θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, πριν κάποια χρόνια όταν αγωνιζόταν στo MLS με τους Vancouver Whitecaps, ο Στόιτσκοφ είχε προτείνει τον Ντέιβις στον Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ωστόσο, η απάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα ήταν η εξής: "Είναι από τον Καναδά, όχι ευχαριστώ".

Τελικά τον χειμώνα του 2019 ο Ντέιβις πήρε την μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Λογικά, λοιπόν, Μπαρτομέου θα μετανιώνει για την απόφασή του να μην ασχοληθεί με τον αριστερό μπακ από τον Καναδά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ