ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είναι σίγουρος για την παραμονή του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Παρά το ρεπορτάζ του Cadena Ser ότι ο Μέσι προτίθεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι σίγουρος ότι ο Αργεντινός δεν θα πάει πουθενά.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες την πρόθεση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, εξήγησε και τους λόγους που ο Αργεντινός θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη σε έναν χρόνο από σήμερα.

Βάσει του ρεπορτάζ, έχει "χαλαστεί" από αρκετά προβλήματα στην ομάδα, τα δημοσιεύματα που έχουν βγει προς τα έξω και αφορούν τον ίδιο, αφού του... χρέωσαν μέχρι και το διαζύγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την παράξενη πλέον ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και το γεγονός πως για όλα τα ζητήματα στη Μπαρτσελόνα, πάντα θεωρείται ότι υπαίτιος είναι ο ίδιος. Παράλληλα, είναι δυσαρεστημένος και από την έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ, ενώ δεν φαίνεται πως έχει βρει κώδικες επικοινωνίας με τον Κίκε Σετιέν.

Ο Μέσι δεν τα πηγαίνει καλά ούτε με τον Ερίκ Αμπιντάλ, υπενθυμίζοντας ότι είχαν έρθει δημόσια σε αντιπαράθεση και έχει παράπονα από αποφάσεις που έχουν πάρει τα ανώτερα διοικητικά στελέχη των μπλαουγκράνα. Επίσης, ενοχλήθηκε πολύ που δεν έχει η σωστή προσπάθεια για να επιστρέψει στο Καμπ Νόου ο Νεϊμάρ.

Παρ' όλα αυτά, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι σίγουρος ότι ο 33χρονος δεν θα πάει πουθενά και θα μείνει στη Βαρκελώνη μέχρι το φινάλε της καριέρας του. Μάλιστα, τόνισε πως ο ίδιος ο Μέσι εξήγησε στην διοίκηση πως μεγάλη του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα.

"Διαπραγματευόμαστε με πολλούς παίκτες. Ο Μέσι, μας εξήγησε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ακόμα περισσότερο", τόνισε στο ισπανικό δίκτυο Movistar ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι οι δυο πλευρές θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ