ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Ίντερ

Barcelona's Lionel Messi plays during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Barcelona's Lionel Messi plays during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Tuesday Sept. 17, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ κάνει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ίντερ στο Καμπ Νόου την Τετάρτη (02/10, 22:00) για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τους "μπλαουγκράνα" να χρειάζονται την νίκη μετά την ισοπαλία στο Βεστφάλεν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Λιονέλ Μέσι να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ραντεβού.

Όπως αναφέρει σημερινό (30/09) δημοσίευμα της Καταλανικής "Sport", ο Αργεντινός άσος βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει τελείως τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την Βιγιαρεάλ και επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα πως θα καταφέρει να αγωνιστεί απέναντι στους "νερατζούρι".

Σίγουρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει με την κατάσταση του Μέσι, όμως εάν πάρει το "ok" από το ιατρικό επιτελείο των "μπαλουγκράνα", ίσως δούμε τον Αργεντινό ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ